Avdelinger

Vi har to avdelinger, Kalvebingen for de fra ett til tre år, og Kløverenga for de fra tre til fem år.

null
...og vipps er hovedkvarteret bygd

Vi er en naturbarnehage. Det betyr at vi er ute i naturen så mye som mulig, tilpasset nordnorske forhold. Den frie leken og allsidige opplevelser og erfaringer ute i naturen til alle årstider, er grunnlaget for utvikling og vekst. Avdelingene har egne områder i nærmiljøet som de følger året rundt. Barna skal lære å ta vare på seg selv, hverandre, naturen og miljøet. Vi overlater naturen i god stand til de som kommer etter.

Barnehagen har et unikt uteområde med kort avstand til mange spennende steder, som Trollskogen, Rotskogen, Svartvatnet, Bostadtjønna, Strømstadmarka med mer. Selve barnehagebygget ble bygd i 2008. Fram til i høst har vi vært en del av et oppvekstsenter. Selv om skolen nå er lagt ned, har vi fortsatt tilgang på skolens gymsal. Den brukes flittig når den nordnorske kulda setter en stopper for utelivet.

Sammen med barnehagene, skolen og andre i laget rundt barna i Baru kommune, deltar vi i Kompetanseløftet for spesialpedagogikk og inkluderende praksis. Vi får veiledning og kompetanseheving som skal sette oss bedre i stand til å inkludere og hjelpe alle barn der de er, uansett forutsetninger og behov.

Fagdager

I løpet av barnehageåret har barnehagen åtte fag- og planleggingsdager. Disse dagene har vi stengt. For barnehageåret 2024-2025 er det følgende dager: 15/8, 16/8, 18/11, 19/11, 2/1, 3/1, 2/5 og 20/6.

Åpningstider

Barnehagen er åpen fra kl. 7 til 16.15 alle ukedager. Det er stengt romjul, onsdag før påske, og de åtte fag- og planleggingsdagene. I uke 29, 30 og 31 er det sommerstengt.