Lekene vil bli litt annerledes i år, med litt færre øvelser, men med enda større fokus på humør, trivsel og opplevelser. 

Selvsagt blir det idrettsøvelser, og selvsagt blir det medaljer. I år vil det bli konkurrert i Boccia, Ball i kasse og Ball mot kjegler. Det blir konkurranser både lørdag og søndag i Barduhallen. Svømmehallen vil være åpen for de som vil ta seg et forfriskende bad. 

I samarbeid med Polar Park får vi også en guidet omvisning i parken på lørdag ettermiddag, der vi får hilse på bjørn, ulv, gaupe, moskus, jerv, elg, geiter og mange flere spennende dyr. Etter omvisning i parken, blir det selvsagt god mat, gode kaker, dans til levende musikk, og bankett med topp stemning. Også banketten vil bli avholdt i Polar Park, etter omvisning i parken. Lagene/utøvere må selv ordne med transport til/fra Polar Park. 

Deltakeravgiften er satt til kr 500,- pr pers, og dekker da lekene i sin helhet, inkludert tur i Polar Park, festmiddag og bankett på lørdags kveld (ledsagerpris for bankett kr 300,-) All betaling skjer ved ankomst (Kort eller Vipps). 

Siste frist for påmelding er satt til 1.august 2024. 

Påmelding gjøres til mail: bekroke@online.no 

Kontaktperson for arrangement: Bente Kroken, tlf. 99430811 

Vi håper mange tar turen til Bardu denne helgen, og blir med på topp idrettsglede og mye sosialt samvær sammen med oss ☺ 

Vi gleder oss til å se deg! Velkommen til oss!