Rektor åpnet med tale, og motiverte alle til å løpe så mange runder de klarte rundt skolen, og jo flere runder -jo høyere beløp ville de samle de inn. 7.klassingene startet oppvarmingen foran alle 1-6.klassingene. Boller ble sponset av Coop Extra Setermoen og Rema1000 Bardu og varm saft fra messa i Setermoen leir, noe barna var veldig fornøyd med etter løpingen. 

En av initiativtakerne, Tonje Holkestad, sier at skolen ønsket å bidra til TV-aksjonen. De synes pengene går til en viktig sak, noe som kan være kjent og nært for mange. Alle klassene ved skolen deltok og for skolen er det viktig å skape fellesskap. I tillegg til det fysiske ved løpet, øver barna samtidig på solidaritet, å yte og bidra til at alle får det bra. Setermoen skole samlet til sammen inn over 200.000 kr med over 280 givere til TV-aksjonen. Se totalbeløpet her.

 

På søndag går frivillige bøssebærere til innbyggerne våre, så vi oppfordrer til å ta dem godt i mot. Dersom du ikke får en bøssebærer på døren, vil det være mulig å støtte gjennom Bardu kommunes spleis eller komme til kommunehuset mellom kl.17-18.00. 

Les mer om TV-aksjonen her.