Deler ut penger til arrangører

Alle frivillige lag, foreninger og organisasjoner kan søke om penger fra Forum for natur og friluftsliv Troms. Pengene skal brukes til lavterskel aktiviteter ute, nærtur, #nattinaturen og kurs som er åpne for allmennheten. 

Søknadssummen begrenses oppad til 3000 kr pr arrangement, men for #nattinaturen + annen tur dagen etter kan man søke om opptil 5000 kr.Fristen for søknader er 30 juni. Etter denne dato behandles søknader i henhold til eventuell resterende pott.  Søknader som kommer inn etter 13 september blir ikke behandlet.

Hvordan søker du?

  1. Send en enkel søknad til troms@fnf-nett.no der du kort beskriver arrangementet, hvem som arrangerer, målgruppe og hvor mange som kan delta.
  2. Midlene utbetales etter endt arrangement – fristen for rapportering er 15 oktober.
  3. Det er et krav at arrangementet registreres i kalenderen for FU her:  https://friluftslivetsuke.no/ (FNF Troms kan hjelpe deg med å legge inn ved behov.)
  4. Smittevern- alle som søker må følge oppdaterte råd og anbefalinger i henhold til Folkehelseinstituttet. Veiledere kan finnes her: https://www.fhi.no/ og eksempelvis https://www.dnt.no/koronaberedskap/ - dere kan også henvende dere til FNF Troms så hjelper vi med eventuelle spørsmål og råd.

 

Spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt, det viktigste er at vi sammen kan få til en flott feiring av naturglede, helse og variert friluftsliv for alle denne uka!

Her finner du nettsiden til: Friluftslivets uke

 

Forum for natur og friluftsliv Troms

Christine Myrseth, fylkeskoordinator, tlf 951 75 403

 

Følg FNF Troms på facebook

Les mer på vår nettside

Foto header: Synne Kvam